Spring naar inhoudNavigatie


Navigatie instellingen


Twee mogelijkheden:
  1. Toon in navigatie: hiermee kan een pagina wel of niet als navigatie-onderdeel getoond worden.
  2. Toon kinderen in navigatie: in het geval van een object met onderliggende pagina's kan ervoor gekozen worden om de onderliggende pagina's wel of niet in de navigatie te tonen.

URL instellingen


Alle pagina's van het cms, krijgen automatisch een leesbare url mee. Deze wordt samengesteld door de domeinnaam en de titels van de bovenliggende niveau's van de bezochte pagina.

Het is mogelijk om een url naar wens aan te passen. Dit kan door het "staart" gedeelte dat achter de domeinnaam staat te overschrijven.  Na het plaatsen van een vinkje bij "Geavanceerde instellingen" wordt daarvoor een extra veld getoond. Indien na het invoeren van de nieuwe leesbare url de melding volgt dat een andere pagina deze url al opeist (ter verificatie wordt een link naar die pagina gegeven), kan van die pagina (die bijv. gearchiveerd of achterhaald is), de url 'afgepakt' worden met de knop "URL overnemen".

Alle urls die een pagina gehad heeft worden opgeslagen in het geheugen en worden redirects naar de huidige url.

Tevens is het mogelijk om een handmatige url-verwijzing binnen het cms te doen. Redirects tussen domeinen vallen hierbuiten. Deze worden gedaan op een hoger systeemniveau.

Meer informatie over de URL instellingen vindt u in het hiervoor bestemde hoofdstuk.

Hyarchis Suite