Spring naar inhoudEmbedded video

U kunt ook een filmpje van een andere website op uw eigen pagina plaatsen; een embedded video (bijvoorbeeld een You Tube-filmpje). Om een embedded video te plaatsen opent u de Multimedia pop-up.

Screenshot InScreen Editor Waxtrapp Multimedia pop-up
Selecteer in de dropdown 'Embedded video' en klik daarna op 'Nieuw toevoegen'.

Screenshot InScreen Editor Waxtrapp embedded video
U krijgt nu het bewerkscherm te zien. Er is een nieuw object aangemaakt dat bovenin zichtbaar is.
Screenshot InScreen Editor Waxtrapp embedded video icoonBestaande objecten kunt u bewerken door het betreffende object bovenin te selecteren en vervolgens op 'Bewerk' te klikken.

Screenshot InScreen Editor Waxtrapp embedded video
Plak bij 'Embedcode' de code van het filmpje. De code begint meestal met <object>, <embed> of <iframe>.

In de Multimedia pop-up ziet u alleen het You Tube logo op het filmpje staan. Als u het filmpje in de pagina plaatst, ziet u echter het eerste shot van de film.

Het invullen van een titel is handig om meerdere films van elkaar te onderscheiden.

U kunt de film in het artikel plaatsen door bovenin de betreffende film te selecteren en vervolgens op 'Plaats' te klikken.  Als u naderhand de eigenschappen of instellingen van de film wijzigt, hoeft u het object niet opnieuw te plaatsen.

You Tube filmpjes

Om een You Tube film in uw pagina te plaatsen, zoekt u de film op YouTube.com.

Screenshot InScreen Editor Waxtrapp multimedia-pop-upOnder de film zit een knop 'delen'. Als u daarop klikt, verschijnt een nieuw veld met een link naar de  film. Screenshot InScreen Editor Waxtrapp you tube films toevoegenKlik nu op  'insluiten' of 'embed'. Screenshot InScreen Editor Waxtrapp You tube film toevoegenNu verschijnt een code die u moet kopiĆ«ren en plakken bij de 'Embedcode' in de Multimedia pop-up. Screenshot InScreen Editor Waxtrapp You Tube codeIn de code staat de hoogte en breedte van het scherm. Die kunt  u eventueel aanpassen. Zorg dat de beeldverhouding behouden blijft, anders wordt de film vervormd getoond.

Hyarchis Suite