Spring naar inhoudValidatie

Het tabblad 'Validatie'  is alleen zichtbaar in de geavanceerde modus.Validatie instellingen


 • Uitleg verplichte velden
  Deze uitleg krijgen bezoekers te zien onderaan het formulier als er 1 of meer verplichte velden in zitten. Bij een formulier met meerdere pagina's verschijnt de melding alleen op pagina's met verplichte velden.
  Default wordt de tekst "Velden met een * zijn verplicht" onderaan het formulier toegevoegd. Indien je géén tekst wenst weer te geven kan je hier een spatie invullen.
   
 • Verplichte velden markering
  Deze markering krijgen bezoekers te zien bij de labeltekst van verplichte velden. Als ' Naam' verplicht is gemaakt, wordt het zien bezoekers  het volgende: Naam *

 • Spam detectie aan
  Door de spamdetectie te activeren op een formulier kunt u voorkomen dat het formulier door automatische scripts ingevuld en opgestuurd kan worden.

Bewerk error melding voor server side validatie


Hier kunt u de melding instellen die bezoekers te zien krijgen zodra ze het formulier verzenden als bepaalde velden niet correct zijn ingevuld.

Validatie instellingen op de velden

Veel velden hebben standaard validatie ingebouwd; denk aan telefoonnummer, bankrekeningnummer en e-mailadres. Indien een bezoeker een foutief geformatteerd e-mailadres invult in het veld e-mailadres, (bv een e-mailadres zonder @), wordt een error melding getoond.