Ingevulde gegevens downloaden

U kunt kiezen om bij elk ingevuld formulier een bericht met de ingevulde gegevens te ontvangen per e-mail (zie mail instellingen).

U kunt ook de ingevulde gegevens downloaden als een TSV- (tab separated values), CSV- (comma separated values ) of HTML-bestand. Zodra u inlogt, ziet u linksonder het formulier de link 'Export naar TSV', 'Export naar CSV' en 'Overzicht in HTML'.

Het publiek ziet deze download-links niet, en kan de gegevens ook niet downloaden als ze de link via een e-mail in handen krijgen.

Als u op de link klikt dan wordt u gevraagd of u het bestand wilt opslaan of downloaden. Als u kiest voor downloaden kunt u het bestand openen in Excel.

Tip: Als u alle data achter elkaar geplakt in 1 kolom krijgt, kunt u in Excel bij 'Data' kiezen voor 'Tekst naar kolommen' (of 'Text to columns' bij een Engelse versie van Excel) en dan de wizard uitvoeren die het formulier netjes in kolommen indeelt.