Spring naar inhoud



Restricted Mode

Het verschil tussen de normale en de restricted mode is dat er in de laatste onderscheid is tussen groepsleden op basis van hun rol. Leden met de rol Klant hebben minder bevoegdheden als leden met de rol Beheerder of Normaal.

Dit zijn de aangepaste mogelijkheden in de restricted mode ten opzichte van de normale mode.

Berichten

Door in het berichten overzicht op de 'Plaats een nieuw bericht' knop te drukken kan een nieuw bericht worden gemaakt. 


Wanneer alle velden zijn ingevuld kan het bericht op twee manieren geplaatst worden.
  • nieuw publiek bericht
    Als het bericht, en eventuele bijlages, voor alle groepsleden beschikbaar moet zijn moet er gekozen worden voor 'Plaats een publiek bericht'
  • nieuw prive bericht
    Als het bericht, en eventuele bijlages, alleen voor groepsleden met de rol Beheerder of Normaal beschikbaar moet zijn moet er gekozen worden voor 'Plaats een prive bericht'

 


Of een bericht prive of publiek is wordt weergegeven door middel van een slot icoontje voor de titel

 



Bericht

Wanneer een bericht bekeken wordt kan er, door op de 'Plaats een reactie' knop te drukken, een nieuwe reactie geplaatst worden


Wanneer de reactie is ingevuld kan deze op twee manieren geplaatst worden.
  • nieuwe publieke reactie
    Als de reactie, en eventuele bijlages, voor alle groepsleden beschikbaar moet zijn moet er gekozen worden voor 'Plaats een publieke reactie'
  • nieuwe prive reactie
    Als de reactie, en eventuele bijlages, alleen voor groepsleden met de rol Beheerder of Normaal beschikbaar moet zijn moet er gekozen worden voor 'Plaats een prive reactie'

 


Of een bericht prive of publiek is wordt weergegeven doormiddel van een slot icoontje voor de titel

 



Takenlijsten

Bij het maken van een nieuwe takenlijst of taak kan ook gekozen worden tussen prive en publiek. Zie bovenliggende onderdelen voor een gedetailleerdere beschrijving
  • nieuwe publieke takenlijst
  • nieuwe prive takenlijst
  • nieuwe publieke taak
  • nieuwe prive taak


Taak

Bij het plaatsen van een reactie op een taak kan ook gekozen worden tussen prive en publiek. Zie bovenliggende onderdelen voor een gedetailleerdere beschrijving
  • nieuwe publieke reactie
  • nieuwe prive reactie


Bestanden

  • nieuw publieke bestand
  • nieuw privĂ© bestand

Hyarchis Suite