Spring naar inhoudInstellen van een forum

Het forum is een geavanceerde module met heel veel mogelijkheden. Al deze mogelijkheden kunt u naar eigen wens instellen in de tweede tab van de InScreen Editor.

Algemeen
 • Ledenlijst
  In welke lijst de forumleden terecht komen na registratie
 • Registreren
  Is het forum open voor registratie of mogen alleen bestaande klanten of leden middels hun eigen account bijdragen plaatsen?
 • Onderwerpen plaatsen
  Mogen er nieuwe onderwerpen in het forum geplaatst worden?
 • Citeren
  Mogen de deelnemers elkaars teksten citeren of mogen ze alleen op elkaar reageren?
 • Aantal onderwerpen per pagina
  Bij hoeveel onderwerpen er wordt gepagineerd.

RSS

RSS stelt bezoekers in staat om zonder het forum te hoeven bezoeken op de hoogte te blijven van nieuwe bijdragen. Middels het maximum aantal items kunt u aangeven hoeveel laatste berichten worden aangeboden via RSS.

Scheldwoordenfilter

Met name als uw forum ook toegankelijk is voor (anoniem) publiek, kan het voor komen dat er discussies zijn die uit de hand lopen en er een woordenwisseling plaats vind. Om te zorgen dat bijdragen met ongewenste woorden niet worden getoond is er het scheldwoordenfilter. Hiermee worden bijdragen die de door u ingevulde ongewenste woorden bevatten, verborgen of direct verwijderd.

Bijlagen

U kunt instellen of er bijlagen toegevoegd mogen worden aan elke bijdrage in het forum.  U kunt het maximum aantal toe te voegen bijlagen instellen en aangeven of bijlagen door alleen redacteuren of door alle leden mogen worden toegevoegd.

Automatische hyperlinks

Als gebruikers adressen van webpagina's in hun teksten plakken, kan het forum daar automatisch werkende hyperlinks van maken. Naast het aan- en uitzetten is er de mogelijkheid om de weergave van lange adressen in te korten, zodat de opmaak van de pagina er netjes uit blijft zien.

BBCode

BBCode staat voor Bulletin Board Code en kan worden gebruikt door gebruikers om opmaak toe te voegen aan berichten in het forum. Van elke BBCode tag kunt u apart aangeven of u hem toestaat of niet.

Profielopties

Naast elke bijdrage wordt de naam van de auteur en het aantal geplaatste berichten getoond. Bij de profielopties kunt u instellen of u daarbij de gebruiker ook de mogelijkheid wilt bieden om een avatar (kleine afbeelding), de woonplaats en het aantal dagen tot de verjaardag te tonen.

Hyarchis Suite