Spring naar inhoudTargeting

Manage online gedrag: meten, testen targeten

Hyarchis Waxtrapp Targeting is een geavanceerde set methoden en gereedschappen voor optimalisatie.


Met Hyarchis Waxtrapp Targeting kunt u zorgen dat uw site zich volledig aanpast aan het gedrag van de bezoeker.


In deze handleiding worden de methodieken en gereedschappen nader uitgelegd. We raden u aan eerst de methoden te lezen, zodat u begrijpt waar de gereedschappen voor bedoeld zijn, en hoe u ze het best kunt gebruiken.


METHODIEKEN

GEREEDSCHAPPEN

Online gedrag managen

Bestudeer het gedrag van de individuele bezoekers, en gebruik meten-testen-targeten en persona based targeting om uw site zo effectief mogelijk te krijgen.

Behavioural targeting

Serveer aanbevolen content om uw bezoeker te inspireren langer te blijven of meer in zijn winkelmandje te stoppen. Serveer call-to-actions om de bezoeker aan te moedigen tot conversie over te gaan.

Meten-testen-targeten 

Bewijs-gebaseerd optimaliseren van uw site. Meet wat er gebeurt, test varianten, en pas behavioural targeting toe om de juiste varianten aan de juiste bezoekers te serveren.

A/B testing

Serveer de ene helft van uw publiek de ene variant en de andere helft de andere variant van dezelfde pagina, en kijk welke het beste scoort.

Persona based targeting

De Hyarchis Waxtrapp manier van Behavioural Targeting. Schrijf uw content voor doelgroepen met een naam en een gezicht, en creƫer zo meteen al content die beter aansluit bij de interesse van de bezoeker. Serveer call-to-actions en aanbevolen content op basis van die doelgroepen.

Leadtemperatuur

Om te meten wat het beste scoort, kunt u wenselijk bezoekgedrag een leadtemperatuur geven. Zo kunt u effectiviteit meten van uw website of bezoekers vergelijken. Het is het basis-meetgegeven voor een A/B test.

Alles over leadtemperatuurHyarchis Suite