Support

Onze afdeling Customer Support biedt u snel en correcte ondersteuning bij het beheer en gebruik van de Hyarchis Suite. Hebt u vragen of een technische probleem, dan kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Customer Support. Zij bieden u advies, begeleiding en directe oplossingen bij problemen, kennen de afspraken die met u zijn gemaakt en zijn op de hoogte van uw specifieke toepassing(en) en (technische) omgeving. Neem contact op via  support@hyarchis.com of in meer dringende gevallen via +31 (0)88 007 85 00

Service Level Agreement

Customer Support biedt zowel online support als telefonische support. Al uw wensen kunnen worden vastgelegd in een Service Level Agreement. Een Service Level Agreement (SLA) biedt garantie over het te leveren niveau en type service. Hierin kunt u aangeven op welke momenten en binnen hoeveel tijd u geholpen wilt worden bij eventuele storingen. Naast de standaard onderhoudscontracten is het ook mogelijk klant specifieke support contracten op te stellen.
Ook kunt u terecht bij de afdeling Customer Support als u een verzoek voor nieuwe functionaliteit wilt indienen (Change Request) of bijvoorbeeld meer informatie over een nieuwe release wilt ontvangen.

Hyarchis Print2DMS

Onze consultants krijgen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om eenvoudig documenten uit andere softwaretoepassingen (dan MS Office) toe te voegen aan het archief en / of klantenbestand.

Het antwoord is vanaf nu: ja, dat kan!

Met de Hyarchis Print2DMS-functie kunnen gebruikers gemakkelijk documenten opslaan vanuit elke toepassing naar het Hyarchis Document Management-systeem. Zodra de Hyarchis Print2DMS-functie is ge├»nstalleerd kan de gebruiker kiezen om het document af te drukken naar het DMS, in plaats van op papier.

ZIP-bestandDownload Hyarchis Print2DMS module

PDF-bestandDownload Hyarchis Print2DMS handleiding