Spring naar inhoudSupport

Onze afdeling Customer Support biedt u snel en correcte ondersteuning bij het beheer en gebruik van de Hyarchis Suite. Hebt u vragen of een technische probleem, dan kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Customer Support. Zij bieden u advies, begeleiding en directe oplossingen bij problemen, kennen de afspraken die met u zijn gemaakt en zijn op de hoogte van uw specifieke toepassing(en) en (technische) omgeving. Neem contact op via  support@hyarchis.com of in meer dringende gevallen:

  • via +31 (0)88 007 85 00 voor Document Management of Document Composition vraagstukken (vestigingen Eindhoven & Kaunas)
  • via +31 (0)88 007 85 08 voor het CMS en het Digital Business Platform (vestiging Amsterdam)Service Level Agreement

Customer Support biedt zowel online support als telefonische support. Al uw wensen kunnen worden vastgelegd in een Service Level Agreement. Een Service Level Agreement (SLA) biedt garantie over het te leveren niveau en type service. Hierin kunt u aangeven op welke momenten en binnen hoeveel tijd u geholpen wilt worden bij eventuele storingen. Naast de standaard onderhoudscontracten is het ook mogelijk klant specifieke support contracten op te stellen.
Ook kunt u terecht bij de afdeling Customer Support als u een verzoek voor nieuwe functionaliteit wilt indienen (Change Request) of bijvoorbeeld meer informatie over een nieuwe release wilt ontvangen.


Hyarchis Print2DMS

Onze consultants krijgen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om eenvoudig documenten uit andere softwaretoepassingen (dan MS Office) toe te voegen aan het archief en / of klantenbestand. 

Het antwoord is vanaf nu: ja, dat kan!


Met de Hyarchis Print2DMS-functie kunnen gebruikers gemakkelijk documenten opslaan vanuit elke toepassing naar het Hyarchis Document Management-systeem. Zodra de Hyarchis Print2DMS-functie is ge├»nstalleerd kan de gebruiker kiezen om het document af te drukken naar het DMS, in plaats van op papier.


ZIP-bestandDownload Hyarchis Print2DMS module

PDF-bestandDownload Hyarchis Print2DMS handleiding


Hyarchis DM v3.1.3 gereleased!

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de software:

  • Fingerprint feature kan per archief worden in/uitgeschakeld
  • MIME check op bestanden die worden opgeslagen kan per archief worden in/uitgeschakeld
  • Elastic Search v1.6 blijft out-of-the-box ondersteund; v6.54 ondersteuning is beschikbaar op afroep; deze is in tegenstelling tot de eerste release en berichten (v3.1.2) uit de standaard oplevering gehaald ivm handmatige handelingen om deze te activeren. De documentatie hieromtrent is via onze support afdeling te verkrijgen.
  • Verschillende kleinere verbeteringen aan de HWS web applicatie
  • PDF Viewer aanpassingen zodat read/only documenten (zoals attachments in outlook) te kunnen printen en opslaan naar HDM

Hyarchis Suite