Waxtrapp Handleidingen

De eindgebruikers handleiding is bedoeld voor standaard Hyarchis Waxtrapp webtoepassingen die die direct van toepassing zijn op de eindgebruikers binnen uw organisatie.

Met de redactie handleiding kunt u snel aan de slag. De teksten zijn kort, en de plaatjes vertellen de rest. Sommige onderdelen hebben een aanvullend hoofdstuk gekregen voor de geavanceerdere opties. De redactiehandleiding is bedoeld voor alle redactieleden, van incidenteel redacteur tot sitebeheerder. Sommige modules en onderdelen van modules zullen echter niet voor elke gebruikersrol beschikbaar zijn.

De beheerders handleiding behandelt de beheermodules die alleen voor gebruikers met status "sitebeheerders" beschikbaar zijn, zoals website instellingen en gebruikers- en groepenbeheer.

De structuureditor handleiding behandelt het aanmaken en bewerken van onderdelen in de structuur. In de nieuwste versies van het cms is de structuureditor voor sitebeheerders vrijwel overbodig geworden. Dit komt door de komst van allerlei geavanceerde modules binnen het cms. De structuureditor is alleen om op terug te vallen in situaties waarbij de standaard editors geen oplossing bieden.

De systeembeheerders handleiding gaat in op het installeren en onderhouden van een Hyarchis Waxtrapp-installatie op een server.

De developers handleiding bevat een technische uitleg van de programmeertaal die in Hyarchis Waxtrapp wordt gebruikt. Deze handleiding is bedoeld voor Hyarchis Waxtrapp-ontwikkelaars.

De tutorial is een introductie tot het ontwikkelen in Hyarchis Waxtrapp. De tutorial is bedoeld voor het intern opleiden van nieuwe Hyarchis Waxtrapp-ontwikkelaars.